You Should Know Yangın Kapısı Göstergeleri

Wiki Article

Yangın yönetmeliğinde söylem edilmiş olduğu üzere kapıların kendi kendine kapanması gerekmektedir. Kapıların spontane kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

Gerçekten yangınlardan korunmak ciğerin esas olan yangın merdivenleri çoğu yerde zaruri olarak tutulmaktadır.

Bayağıda en nitelikli ve hoş layihamlı yangın bapsı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın bapları uluslararası akredite organizasyonlar aracılığıyla sınav edilmiş ve onaylanmıştır.

Yanma ve ısıevet dayanıklı yangın çıkış bapsı, yangın yayılmış olsa dahi kötüı maktu ve alevleri bir periyodikğine engelleme özelliği sayesinde emin dünya oluşturur.

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, yangın esnasında esrar ve alevlerin sair alanlara yayılmasını önlemek midein mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında dumanın ve alevlerin geçmesini engeller.

Belirtilen bu saat dilimleri bir kapının yangına ne kadar müddet dayanacağını söyleyiş etmektedir. Ama bu konuda titiz olmak gerekir. Çünkü 90 zaman yangına dayanıklı olması gereken bir bapnın 30 dakika üstelik dayanmadığı daha önce meydana getirilen testlerde doğrulanmıştır.

Yangın Çıkış Bapsı yangın yerinde binadan güvenli bir şekilde tahliye olmayı sağlayan bir kapıdır. Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı malzemelerden mimarilmalı, kolaylıkla ve hariçya sahih açılmalıdır.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli kavara ve çeşitli kimyasal sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Yangın Bapsı Kilidi kapının otomatik kapanması ile birlikte devreye giren, ısı ve kötüın başka tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sayesinde Yangın Kapısı kesifı darya kapanmaktadır.

Kırmızıüminyum evet da güçlü malzemeden mimarilır. Binaların caddeye icra vekili ve yaya kaldırımı kısmında bu merdivene arz verilir. Yararlanma açısından kolaylık olan bir yangın merdiveni çeşididir.

Yangın Bapları ısı ve esrar sızdırmadığı bâtınin insanoğluın dumandan zehirlenmesine köstek olan acil hâl kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında kıl payı mecmu ordu olan binalarda kullanılması zaruri kılınmaktadır.

Yangın Kapısı, evgin durumlarda mimaridan emin bir şekilde tahliye imkanı sağlayıcı, kanunlarla mecburi hale getirilmiş ve beniâdem yaşamını ana saha, binaların en önemli unsurlarından biridir.

Yangın merdiveni bapsı, yamanı ve ısıyı minimal düzeye indirir. Havayı kesin özelliği sebebiyle alevlerin denetçi altına kırmızıınmasında takviye evet ve yangının yayılmasını engeller.

FEZA Model Odası Yangın Kapısı: Sistem odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış Yangın Merdiveni Kapısı olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının canipı sıra otomasyon sistemlerine muvafık aksesuarlarla donatılmıştır. Düzen odası yangın kapıları camlı kabil.

Report this wiki page